top of page
  • Foto van schrijverCJ

Studer Gin & Vodka, Pure Luxe!
De Studer distilleerderij is gevestigd in Luzern en bestaat als sinds 1883. Het is een familiebedrijf waar momenteel de vierde generatie prachtige distillaten maakt. Voor Studer St. Moritz gin gebruikt men de volgende botanicals: jeneverbessen, citroengras, lavendel, koriander, gember en nog enkele geheime ingrediënten. Men beschikt over een eigen zuivere bron waar men water van neemt en distilleert volgens een uniek proces.
Studer Gin is gemaakt in het huis van Studer. Met de goede geest is het gevolg van beproefde recepten en de hoogste brandstofverbruik art. Gedistilleerd uit jeneverbes, citroen gras, engelwortel, peper kubussen, lavendel, koriander, gember en een paar andere geheime ingrediënten. Hierdoor verkrijgt deze gin een sterk aroma van jeneverbes en lavendel. Deze lavendel is ook weer terug te vinden maar zachter met een scherpe touch van gember en kruidige invloeden van koriander
Gebaseerd op een 120 jaar oud recept is deze Vodka gemaakt van de fijnste granen en wordt 3 maal gedistileerd met het puurste water uit de Alpen. Na het distileren laat met de vodka rusten op eiken vaten.Verschillende producten van de Studer Familie zijn overladen met meer dan 200 gouden awards.

67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page