top of page

Kom en ontdek onze smaken.

Epicurios is een Concept store voor levensgenieters die van de betere alcoholische en niet-alcoholische drankjes en bijpassende snacks houden. We zijn gespecialiseerd in

Gin, Whisky,  Vermouth en Rum. 

Natuurrlijk vind u hier meer dan dat. Zolang het maar een niche produckt is, en betaalbaar is.

 

Zoals: aromaten en bitters om een lekkere, klassevolle Negroni of klassieke Manhattan te maken.  Daarnaast hebben we in ons assortiment ook een selectie Sotol,Mezcal, premium Vodkas, likeuren en voorgemaakte cocktails. Champagnes, Prosseco,Absinthe, St.-Germain...

Open bar.

Om U in uw keuze te begeleiden heeft Epicurios een open bar waar vele van onze producten geproefd kunnen worden. In de zaak en op ons terras serveren wij U graag onze dranken of een lekkere cocktail. Genieten op een vrije dag in de kloosterstraat..

Om U en uw vrienden in te wijden in de oorsprong, productieprocessen en smaakpallet bied Epicurios U tasting sessies aan over Gin, Vermouth en Negroni, en Whisky. Vergeet geen Bob te regelen.

Tastings with passion.

In samenwerking met onze leveranciers zijn er ook regelmatig Free tasting deze gaan steeds door tijdens een weekeind nader te bepalen van 13:00u t/m 17:00.

 

Schrijf je in op onze mailing list om hiervan op de hoogte gesteld te worden. Je vind het natuurlijk hier op de site, maar ook op facebook en instagram.

We verwelkomen U graag in de Kloosterstraat 22. 2000 Antwerpen

bottom of page