top of page
  • Foto van schrijverCJ

Limited Edition Gin's

We zijn altijd op zoek naar lekkere, mooie en vooral betaalbare Gin's en we hebben nog een paar exclusieve exemplaren voor jullie in de shop staan.De allerlaatste N.O.G 2019 ( No Ordinary Gin). Een kruidige gin die ieder jaar terug komt maar nooit de zlfde smaak zal hebben. Deze belgische jongen Bert Bruyneel maakt 1 kleine Batch (356 flessen) en laat ze 18 maanden rusten op telkens een ander whiskyvat. Bert koos deze keer voor het vat van een Glentauchers 2009, dat vertrok naar Japan (Maltoyama).Voor Ferdinand's Saar Dry Gin 5de verjaardag kwam men met een Kleurijke fles in Porcelein, een extra kurk en een inhoud om van te houden. Deze limited edition van slechts 3000 flessen waarvan slechts 120 voor België werd geïnfuseerd met Riesling Eiswijn uit 1998. Bij de botanicals vinden we o.a. ook de zelf gekweekte rode wijngaard perzik en ijzerkruid terug.

Het Duitse Tonka komt meteen met 2 limited editions. in een volledig gouden fles vinden we een Winterexplosie. Een perfect uitgebalanceerde kruidige gin waarbij de Tonkaboon natuurlijk centraal staat. Men heeft er kanneel aan toegevoegd en dit geeft de gin een duidelijke meerwaarde. Van deze Jubeleum Editie voor hun 5 jaar brachten ze 2555 flessen uit wereldwijd.

Voor de Rumliefhebbers is er de klasieke Tonka Gin maar deze heeft gerijpt op Rumvaten. Van deze Gin zijn er maar 1500 gebotteld en geen van beide zal opnieuw geproduceerd worden.

47 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


ASC Group
ASC Group
Jan 03

get Legal Metrology Registration & LMPC Certificate Consultant

Like
bottom of page