top of page

Newly Selected For You

De Gin & Tonic 

                             

 glazen Van Luigi Bormioli zijn terug te koop in de shop. deze zijn een plezier om uw favoriete  G &T uit te drinken en kunnen nadien zo in de vaatwasser, dankzij de opnieuw uitgevonden kristaltechnologie

Michters

         

 Michter's small-batch bourbon is named after a former 'oldest distillery in the USA', and is currently wowing the UK bar scene. Sweet, fruity and spicy, it packs in plenty of flavour.

M de Turenne 

                     

 maakt limonades zoals enkel de fransen het doen heerlijk geparfumeerd voor de neus, maar puur van smaak voor de tong. Ondek smaken als klaproos, braambes, violet, roos, citroen en mandarijn. 

Del Professore Gin

             

The third bottling from the Gin del Professore range, which seeks to reinvigorate lost styles of spirits production. Crocodile Gin represents the sweet Old Tom style of gin that was popular in the 19th century, and lists coriander, elderflower, Jamaican pepper and citrus that has been infused in unfermented grape juice among its core botanicals.

Waterloo oak Gin

                               

heeft een eiken takje dat dat bij deze amberkleurig gin wordt geleverd, dit zorgt voor een subtiele toets van vanille. Op die mannier kan de consument zelf de intensiteit van deze gin bepalen. 

Italicus

Rosolio di Bergamote is een verfijnd likeur die gebaseerd is op uitmuntende Italiaanse botanicals.                         Het hoofdbestanddeel is bergamot, een peervormige citrusvrucht die een unieke smaak creëert. Samen met lavendel, gentiaan, kamille en citroen krijgt met zoet en kruidig met een licht bittere afdronk.

                         

The world’s first gin with a Tuscan touch and an english distillation.The mix of nine botanicals, ranging from a few typical Tuscan wild plants to the local plants cultivated, includes orris root, wild fennel, lavender, coriander, thyme, sage, lemon verbena, olive leaves and last but not least juniper, a typical fine Tuscan wild plant.This unique botanical mix gives its distinctive flavour.

Saint Germain

                         

is zeker geen vergeten fles uit de Annèes Folles, maar een "brand" die nog geen 9 jaar oud is. Bedacht in New York en sindsdien een rage in de cocktailbars van Brooklyn. Maar vergis u niet. Het gaat hier wel om een authentiek Frans Likeurrecept gemaakt van vlierbloesem uit de Franse Alpen. ideaal met prosecco, gin of witte wijn.

Belsahar

         

Rosé vermouth. Dit van Duitse makelij. Ideaal met een schijfje roze pompelmoes en een tonic "pink grapefruit" van Franklin en Sons.

The Observatory 

Deze Single Grain whisky heeft 20 jaar gerijpt op bourbon vaten. In de neus zijn de specerijen goed waar te nemen, waarna in de mond licht kruidig met toffee smaak naar voren komt. Als afdronk zijn de fruitige noten goed waar te nemen. 

Miyagikyo 

               

Nikka's entry-level whisky from Miyagikyo distillery. Light in body, yet full of flavour, this is an excellent introduction to Japanese whisky. Elegantly fruity with sherry-cask character.

Ish Gin

It's your turn to break the rules. To strike out at morality and the 
bourgeois customs.
To push conventionalism aside and explore the world of the forbidden, 
of the unconfessional.

Bitter Truth

Creme de Violette 22° 0.5L

Deze super moderne Violette likeur is gemaakt met de meeste kennis en beste ingedienten. Gemaakt van wilde violette bloemen van de hoogste kwaliteits eisen en word duidelijke één op één doorgegeven aan de intense smaak van de likeur. Deze speciale smaak zit vol bloemen en aangenamen tonen van mint en heeeel veel bloemen.

HIBIKI 

 JAPANESE HARMONY 

Luminous. Delicate. A transparency that unveils complexity. 
Color: Amber 
Nose: Rose, lychee, hint of rosemary, mature woodiness, sandalwood 
Palate: Honey-like sweetness, candied orange peel, white chocolate 
Finish: Subtle, tender long finish, with hint of Mizunara (Japanese oak) 

Limoncé Liquore

Ginraw 

Gastronomic Gin is een mooie heldere gin in een prachtig vormgegeven fles met leuke details. Het is een elegante gin met frisse aroma's gemaakt met slechts 7 botanicals waaronder de jeneverbes, citroen, laurier en diverse aromatische kruiden. dit geven de gin een verfrissende citrus smaak even als zijn aroma met een lichte limoen achtergrond. Deze gin kan prima on the rocks gedronken worden maar is ook zeer geschikt om een Gin & tonic van te maken. Om zijn frisheid te benadrukken word er geadviseerd om laurierbladeren aan toe te voegen met de zest van citroen of eventueel limoen.

di LimoniGastronomic Gin is een mooie heldere gin in een prachtig vormgegeven fles met leuke details. Het is een elegante gin met frisse aroma's gemaakt met slechts 7 botanicals waaronder de jeneverbes, citroen, laurier en diverse aromatische kruiden. dit geven de gin een verfrissende citrus smaak even als zijn aroma met een lichte limoen achtergrond. Deze gin kan prima on the rocks gedronken worden maar is ook zeer geschikt om een Gin & tonic van te maken. Om zijn frisheid te benadrukken word er geadviseerd om laurierbladeren aan toe te voegen met de zest van citroen of eventueel limoen.

bottom of page